Τεχνητές Οδοντοστοιχίες

Η αντικατάσταση χαμένων ή ελλειπόντων δοντιών είναι σημαντική τόσο για την υγεία και λειτουργικότητα του στόματος, όσο και για την εμφάνιση του ατόμου.

Μια μερική ή ολική οδοντοστοιχία αντικαθιστά τα φυσικά δόντια και δίνει υποστήριξη στα μάγουλα και χείλη, έτσι ώστε να μπορεί κάποιος να απολαμβάνει ένα υγιές και ωραίο χαμόγελο γεμάτος αυτοπεποίθηση!

Οι σύγχρονες οδοντοστοιχίες δείχνουν φυσικές διότι ακολουθούν όλες της αρχές της αισθητικής οδοντιατρικής, έχουν καλή συγκράτηση και είναι άνετες για αυτόν που τις φοράει.

Μια πολύ καλή επιλογή είναι οι επένθετες οδοντοστοιχίες στηριζόμενες είτε σε φυσικά δόντια είτε συνηθέστερα σε εμφυτεύματα. Πρόκειται για μια πολύ καλή λύση, όπου ο ασθενής απολαμβάνει δόντια με εξαιρετική σταθερότητα.

Η ποιότητα των μερικών ή ολικών οδοντοστοιχιών του οδοντιατρείου μας είναι τέτοια, που επιτρέπει στο άτομο που τις φορά να μην τις βγάζει κατά τη διάρκεια του ύπνου!

Φυσικά για να ισχύσει η παραμονή των τεχνητών δοντιών και κατά τη διάρκεια της νύχτας, προϋποτίθεται ότι ο ασθενής ακολουθεί πιστά όλες τις συμβουλές του οδοντιάτρου όσον αφορά την περιποίηση του στόματος του καθώς και των οδοντοστοιχιών του.

partial dentures1

 

Κλείστε άμεσα το δικό σας ραντεβού Κλείστε ραντεβού

Ρωτήσαμε τους ασθενείς μας

Δείτε όλα τα βίντεο των ασθενών μας

Copyright © 2018 All Rights Reserved
Οδοντιατρείο STOMA - Ιωάννα Καζάκου, DDS, MSc