Λεύκανση Δοντιών

Το χαμόγελο είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία της εμφάνισής σας. Είναι το πρώτο χαρακτηριστικό το οποίο προσέχετε όταν συναντάτε κάποιον.

Ένα λευκό και λαμπερό χαμόγελο είναι όμορφο, σας κάνει να αισθάνεστε λαμπεροί, με αυτοπεποίθηση και να ξεχωρίζετε. Ορισμένες από τις καθημερινές συνήθειες όπως το κάπνισμα, ο καφές, το τσάι, το κόκκινο κρασί, τα αναψυκτικά τύπου cola κ.α. αλλάζουν σταδιακά το χρώμα των δοντιών.

Η λεύκανση δοντιών θα μπορούσε να γίνει με διάφορους τρόπους αναλόγως το περιστατικό και τις ανάγκες του. Στο οδοντιατρικό κέντρο STOMA παρέχουμε τόσο λεύκανση σπιτιού, όσο και λεύκανση ιατρείου.

Η λεύκανση στο σπίτι γίνεται με νάρθηκες λεύκανσης οι οποίοι φτιάχνονται εξατομικευμένα για τον κάθε ασθενή, ο οποίος ακολουθώντας τις οδηγίες του γιατρού επιτελεί όλη τη διαδικασία στο σπίτι. Η παρακολούθηση καθώς και η καθοδήγησή του από το γιατρό είναι συνήθως απαραίτητη, έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι για το άριστο αποτέλεσμα της όλης διαδικασίας.

Η λεύκανση στο οδοντιατρείο μπορεί να γίνει με δυο διαφορετικά συστήματα λεύκανσης, ανάλογα με την περίπτωση και τις απαιτήσεις του γιατρού / ασθενούς. Χρησιμοποιούμε είτε την αμερικάνικη λάμπα ΖΟΟΜ είτε το ιταλικά συστήματα The Smile & Blancone.

Το πιο ενδεδειγμένο πρωτόκολλο λεύκανσης για μακρόπνοο αποτέλεσμα είναι ο συνδυασμός της λεύκανσης οδοντιατρείου για κάποια δεκαπεντάλεπτα με τη λάμπα επιλογής και μετά διατήρηση του αποτελέσματος με νάρθηκες λεύκανσης για το κατάλληλο χρονικό διάστημα, το οποίο συστήνει ο θεράπων γιατρός .

Η λεύκανση που παρέχεται στο οδοντιατρείο έχει αποδεδειγμένα αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και διάρκεια. Αυτό κυρίως οφείλεται στην εμπειρία μας καθώς και στα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε.

Καλέστε τώρα στο 210-8981351 και κλείστε μια ενημερωτική συνάντηση.

Κλείστε άμεσα το δικό σας ραντεβού Κλείστε ραντεβού

Ρωτήσαμε τους ασθενείς μας

Δείτε όλα τα βίντεο των ασθενών μας

Copyright © 2018 All Rights Reserved
Οδοντιατρείο STOMA - Ιωάννα Καζάκου, DDS, MSc