Για δεύτερη συνεχή χρονιά το «STOMA» βραβεύεται για την ποιότητα των υπηρεσιών του

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το οδοντιατρικό κέντρο STOMA αναγνωρίζεται για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους ασθενείς του και τιμάται με το βραβείο Patient Service Award 2019 της διαδικτυακής πλατφόρμας αναζήτησης γιατρών WhatClinic.

H WhatClinic αξιολόγησε τους τελευταίους 12 μήνες τα δεδομένα των ασθενών που επισκέφτηκαν γιατρούς, οι οποίοι ήταν καταχωρημένοι στην παγκόσμια πλατφόρμα εύρεσης κλινικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2019, περισσότεροι από πέντε εκατομμύρια ασθενείς επισκέφθηκαν την πλατφόρμα, συγκρίνοντας το επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών των καταχωρημένων κλινικών. Το οδοντιατρικό κέντρο STOMA ξεχώρισε ανάμεσά τους για το εξαιρετικό επίπεδο παροχής υπηρεσιών προς τους ασθενείς του.

02

Το οδοντιατρικό κέντρο STOMA στη Γλυφάδα είναι μέσα στα ελάχιστα οδοντιατρικά κέντρα το οποίο πληρούσε τις προϋποθέσεις σε όλα τα επίπεδα αξιολόγησής του από τους ασθενείς. Το οδοντιατρικό κέντρο STOMA έδειξε την απόλυτη δέσμευση και συνέπεια στους ασθενείς του τόσο σε επίπεδο οδοντιατρικής θεραπείας όσο και παρακολούθησής τους μετά το τέλος αυτής.

Λιγότερο από το 2 % των οδοντιατρικών κλινικών παγκοσμίως κατάφεραν να συγκεντρώνουν όλα τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά, τα οποία δίνουν στους ασθενείς τη δυνατότητα αξιολόγησης των κλινικών τόσο υψηλά. Αξιολογήθηκαν σε επίπεδο ακαδημαϊκής κατάρτισης, αποτελεσματικότητας, οδοντιατρικών υποδομών, τήρησης χρονικών πλαισίων, ψυχολογικής υποστήριξης, άριστου follow up.

Σχετικά με την WhatClinic

Η WhatClinic ιδρύθηκε το 2007 από τον Caelen King και έχει πολύ αυστηρά κριτήρια ένταξης των ιατρικών φορέων στη λίστα της. Η WhatClinic είναι μια σημαντική μηχανή αναζήτησης κλινικών, με λίστα 125.000 κλινικές παγκοσμίως. Ο στόχος της WhatClinic είναι να κρατά σωστά επίπεδα ενημέρωσης των ασθενών, μόνο με κλινικές που πληρούν πολύ υψηλά επίπεδα ιατρικής περίθαλψης, δίνοντάς τους τη δυνατότητα για άριστες υπηρεσίες σε 120 χώρες στον κόσμο.

«Eδώ και 21 χρόνια με ήθος, συνέπεια και επαγγελματισμό βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των ασθενών μας.  Και αυτό θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε και στη δύσκολη περίοδο για την υγεία που διανύουμε. Με αυστηρά πρωτόκολλα που εγγυώνται την ασφάλεια των ασθενών μας και με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στη βάση των σύγχρονων εξελίξεων που προσφέρει η επιστήμη μας, θα συνεχίσουμε το έργο μας, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη των ασθενών μας. Για όλους εμάς στο οδοντιατρικό κέντρο STOMA, η μεγαλύτερη ανταμοιβή ήταν και συνεχίζει να είναι το χαμόγελο των ασθενών μας».

Ιωάννα Καζάκου


Awarded by
WhatClinic.com

Κλείστε άμεσα το δικό σας ραντεβού Κλείστε ραντεβού

Ρωτήσαμε τους ασθενείς μας

Δείτε όλα τα βίντεο των ασθενών μας

Copyright © 2018 All Rights Reserved
Οδοντιατρείο STOMA - Ιωάννα Καζάκου, DDS, MSc