Ασθενείς εκτός Αττικής

Διαθέτοντας ήδη ένα μεγάλο αριθμό περιστατικών από περιοχές εκτός Αττικής και εκτός Ελλάδος, μπορούμε με εμπειρία και αποτελεσματικότητα να παρέχουμε λύσεις και σε ασθενείς που δε διαμένουν στην Αθήνα.

Γνωρίζουμε ότι τόσο το σχέδιο θεραπείας όσο και οι χρονικές απαιτήσεις διαμονής σας, πρέπει να είναι προκαθορισμένης διάρκειας και να μην υπάρχουν αποκλίσεις.

Για το λόγο αυτό, ανάλογα με το είδος του περιστατικού σας παρέχουμε τη δυνατότητα ολοκλήρωσης της όποιας θεραπείας ακόμη και σε μία ημέρα.

Τα βήματα είναι απλά.

  • Επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της ακόλουθης online φόρμας ή τηλεφωνικά στο 210 89 81 351
  • Μας αποστέλλετε μια ή περισσότερες φωτογραφίες του περιστατικού σας καθώς και μια περιγραφή των προσδοκιών σας (καθαρή φωτογραφία της περιοχής του στόματος, καθώς και όποιες νομίζετε ότι μπορεί να μας φανούν χρήσιμες )
  • Μία πανοραμική ακτινογραφία είναι πολύ χρήσιμη, την οποία μπορείτε να στείλετε μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Στη συνέχεια, η ομάδα των οδοντιάτρων μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας ( τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά ) προκειμένου να σας εξηγήσουν ακριβώς τη θεραπεία που θα πρέπει να εφαρμοσθεί, το απαιτούμενο χρονικό διάστημα αυτής, το κόστος, τους δυνατούς τρόπους πληρωμής
  • Προσέρχεστε στο οδοντιατρείο μας και η επιστημονική μας ομάδα εντός του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος θα έχει ολοκληρώσει τις απαιτούμενες οδοντιατρικές εργασίες.
Στείλτε μας μήνυμα

Όλα τα πεδία είναι απαραίτητα

Κλείστε άμεσα το δικό σας ραντεβού Κλείστε ραντεβού

Ρωτήσαμε τους ασθενείς μας

Δείτε όλα τα βίντεο των ασθενών μας

Copyright © 2018 All Rights Reserved
Οδοντιατρείο STOMA - Ιωάννα Καζάκου, DDS, MSc